19 tudnivaló a bankbetétről

Bankbetétbe fektet? Mindent tud róla?

A bankbetétbe sokan fektetnek Magyarországon, de a következő kérdésekre mégis kevesen tudják a választ:

  • Milyen kockázatok merülnek fel a bankbetéttel kapcsolatban? Mi védhet meg ezektől a kockázatoktól?
  • Hogyan lehet magasabb kamatot elérni? Mire kell figyelni az bankok akcióinál?
  • Hogyan függ az adózás a futamidőtől? Milyen feltételekkel lehet kamatadómentességet elérni?

19 tudnivaló a bankbetétről

Kelemen Szabolcs, a 19 tudnivaló a bankbetétről c. ebook szerzőjeKelemen Szabolcs vagyok, kisbefektető és a Tőzsdeász.hu alapítója. 2002 óta foglalkozom befektetéssel.

A Tőzsdeász.hu legújabb, „19 tudnivaló a bankbetétről” című kiadványában összefoglaltam azokat az információkat, amiket hosszú évek tapasztalatával gyűjtöttem a bankbetétről. Ez az elektronikus könyv (ebook) a fenti kérdések megválaszolásán túl sok hasznos tippet tartalmaz, mint például:

  • Hogyan lehet a betétlekötést kényelmesebbé tenni?
  • Milyen költségekkel jár a betétlekötés? Hogyan lehet ezeket a költségeket csökkenteni?
  • Mit kell tudni az euró betétről?
  • Miért fontos a bankbetét minden befektetőnek?

A könyvben foglaltak hozzásegítik Önt ahhoz, hogy időt, pénzt és bosszúságot takarítson meg, miközben nagyobb hozamra is szert tehet. Ezek az információk mindenkinek fontosak, akiknek van valamilyen megtakarításuk.

Nagyon sok helyen reklámoznak olyan befektetéseket, amikkel a bankbetétnél nagyobb hozam érhető el. Ezért egy külön fejezetet szenteltem annak, hogy röviden felsoroljam, mire kell vigyázni, ha más befektetéseket is szeretne kipróbálni.

Jól hangzik! Hogyan szerezhetem meg?

Ha feliratkozik befektetési tippekről szóló hírlevelünkre, mi ingyen elküldjük Önnek a „19 tudnivaló a bankbetétről” című könyvet pdf formátumban. Ráadásként adjuk a „Tízezrek a levesbe?” és a „Spóroljunk a bankon!” című kiadványunkat, aminek segítségével több tíz-, vagy százezer forintot spórolhat meg befektetésein illetve banki kiadásain!

Nincs más teendője, mint megadni az email címét a bal oldalt található feliratkozó dobozban, majd a „Feliratkozom” gombra kattintani.