Arany [Euro/uncia] világpiaci árfolyam grafikon

Arany [Euro/uncia] árfolyam: kapcsolódó információk

A grafikonon 1 uncia arany USA dollárban számított ára látható, átváltva az aktuális Euro-USA dollár árfolyam szerint. Ez az árfolyam tájékoztató jellegű, és nem jelenti azt, hogy ilyen árfolyamon venni, vagy eladni lehet az adott termékből.
A grafikonok erős tesztelésen estek át és csak olyan megbízható adatforrásokat használunk, mint az Openexchangerates.org, de a grafikonok csak tájékoztató célt szolgálnak, befektetésre nem alkalmasak. Alacsony felbontás mellett (pl.: mobil eszközökön) kevesebb részlet látszik. Ha a grafikon változatlannak tűnik, érdemes lehet ráfrissíteni. A napon belül grafikonok UTC időzónában értendőek.

1 uncia arany ára forintban
Arany Euro árfolyam
Arany Euro árfolyam grafikon
Arany [Euro/uncia] árfolyam grafikon beágyazása saját weboldalba.
Arany árfolyam Euro
Hasonlítsd össze ezt más árfolyamokkal itt! (Kattintás után: Betöltés beépített adatból.)
Arany [Euro/uncia] világpiaci árfolyam grafikon, minta grafikon
Készítette: . Kategória: „Árupiaci termékek grafikonjai”. A html kód legutóbbi frissítése: 2023-03-19. A grafikonok a napon belüli grafikonokat kivéve naponta frissülnek. Ennek az oldalnak a linkje: https://www.tozsdeasz.hu/arany-euro-arfolyam-grafikon-cop2/.
© Tőzsdeász Kft., 1116 Budapest, Fehérvári út 133. fsz. 4., - Árfolyamok és árfolyam grafikonok

Arany-euro árfolyam grafikon

Amikor az arany árfolyamát említik, szinte mindig a dollárban kifejezett árfolyamra gondolnak. Magyarországon természetes, hogy minket az is érdekel, hogy euróban mennyit ér egy uncia arany, hiszen az euró értéke a dollárhoz képest is változik – időnként egész jelentősen.

Ha arany-euró árfolyam grafikont keresel, itt találsz egy példát, és elmondjuk, hogyan tudsz ilyet naprakészen rajzoltatni magadnak ingyen, néhány kattintással:

Arany-euro árfolyam grafikon bővebben…