1 gramm 925/sterling ezüst árfolyam grafikonja

Így ne szegényedj el!>>

925 ezüst [Ft/gr] árfolyam: kapcsolódó információk

A 925-ös ezüst az ezüstnek egy olyan ötvözete, ami legalább 92,5% ezüstöt tartalmaz (a többi anyag gyakran réz). Ezt az ötvözetet sterling ezüstnek is hívják. Ékszerkészítésre jóval alkalmasabb a színezüstnél, aminek az ezüsttartalma több, mint 99,9%, viszont jóval puhább. A grafikonon 1 uncia ezüst USA dollárban számított ára látható, átváltva az aktuális magyar forint árfolyam szerint, 1 grammra vetítve (1 uncia = 31,10348 g), és 92,5%-kal szorozva. Ez az árfolyam tájékoztató jellegű, és nem jelenti azt, hogy ilyen árfolyamon venni, vagy eladni lehet az adott termékből. Érdekesség, hogy az Archer c. sorozat főszereplője, Sterling Archer is a sterling ezüstről kapta a nevét.
A grafikonok erős tesztelésen estek át és csak olyan megbízható adatforrásokat használunk, mint az Openexchangerates.org, de a grafikonok csak tájékoztató célt szolgálnak, befektetésre nem alkalmasak. Alacsony felbontás mellett (pl.: mobil eszközökön) kevesebb részlet látszik. Ha a grafikon változatlannak tűnik, érdemes lehet ráfrissíteni. A napon belüli grafikonok általában budapesti időzónában értendőek.

925 arany ára
925 ezüst [Ft/gr] árfolyam grafikon beágyazása saját weboldalba.
925 ezüst gramm ára
925 ezüst ára
925 ezüst árfolyam
925 sterling ezüst ára
925 ös ezüst ára
Ezüst 925 ár
Hasonlítsd össze ezt más árfolyamokkal itt! (Kattintás után: Betöltés beépített adatból.)
Sterling ezüst ára
1 gramm 925/sterling ezüst  árfolyam grafikonja, minta grafikon
Készítette: . Kategória: „Árupiaci termékek grafikonjai”. A html kód legutóbbi frissítése: 2024-02-19. A grafikonok a napon belüli grafikonokat kivéve naponta frissülnek. Ennek az oldalnak a linkje: https://www.tozsdeasz.hu/ezust-925-sterling-gramm-forint-arfolyam-grafikon-cop2/.
© Tőzsdeász Kft., 1116 Budapest, Fehérvári út 133. fsz. 4., - Árfolyamok és árfolyam grafikonok