Tízezrek a levesbe-ebook a befektetés költségeiről

Önnek mennyi ideig tart megkeresni tízezer forintot?

És azt tudja, hogy évente mennyi költséggel járnak befektetései?

A befektetők a szükségesnél tíz-, vagy százezrekkel is többet fizethetnek bankjuknak, brókercégüknek. Akár az árfolyamnyereség adónál is többet költhetünk a különböző jogcímen felszámított díjakra.

Amikor befektetünk, mindig merülnek fel költségek. Fizetünk a brókercégnek a tranzakciókért, fizetünk számlavezetési díjat és fizetünk a pénz átutalásáért is.

Az viszont egyáltalán nem mindegy, hogy mennyit!

„Tízezrek a levesbe”: egy ingyenes e-book arról, hogyan fizessünk kevesebbet a banknak, hogy több maradjon nekünk

Kelemen Szabolcs, a Tízezrek a levesbe c. ebook szerzőjeKelemen Szabolcs vagyok, kisbefektető és a Tőzsdeász.hu alapítója. 2002 óta foglalkozom befektetéssel. Tapasztalatom szerint kevesen fordítanak kellő figyelmet befektetéskor a költségekre. Ezt a könyvet azért írtam, hogy segítsek a kisbefektetőknek a befektetés költségeit alacsonyan tartani.

Ha Ön már befektető, vagy tervezi, hogy befektetésbe kezd, nem kerülheti el azokat a kiadásokat, amiket a bankoknak, brókercégeknek kell fizetni.

Ezek a kiadások szélsőséges esetben pénztemetővé változtathatják a legjobb befektetést is, rövid utánajárással viszont el lehet érni, hogy az egész befektetés sokkal olcsóbb legyen. Ne ajándékozza meg feleslegesen tízezrekkel bankját, brókercégét!

Kíváncsi,

  • hogyan lehet a befektetés költségeit akár a harmadára csökkenteni?
  • hogyan lehet ugyanazon a befektetésen 0%-os és 12%-os hozamot elérni?
  • hogyan érdemes kiszámolni, hogy mennyi pénzzel lehet belevágni a tőzsdézésbe?

A könyv sorra veszi, hogy

  • milyen költségek merülhetnek fel befektetés során
  • mitől függ a költségek mértéke, és hogyan lehet csökkenteni azokat
  • milyen kedvezmények léteznek

A könyv

  • azonnali megtakarítást jelentő ötleteket adhat
  • segít a helyzetünknek megfelelő brókercéget választani
  • hosszú távon csökkenthetik a költségeket és növelhetik a saját profitot

A „Tízezrek a levesbe” c. e-book elsősorban a részvénybefektetések költségeivel foglalkozik, de a benne foglalt tudás használható más befektetésekhez is.

Jól hangzik! Hogyan szerezhetem meg?

Ha feliratkozik befektetési tippekről szóló hírlevelünkre, mi ingyen elküldjük Önnek a „Tízezrek a levesbe?” című könyvet .pdf formátumban. Ráadásként adjuk a „19 tudnivaló a bankbetétről”  és a „Spóroljunk a bankon!” című kiadványunkat, amik a bankbetétről és a banki kiadások csökkentéséről tartalmaznak nélkülözhetetlen információkat!

Nincs más teendője, mint megadni az email címét a bal oldalt található feliratkozó dobozban, majd a „Feliratkozom” gombra kattintani.