Spóroljunk a bankon!

Túl sokat fizet a bankügyeire? Szeretné tudni, mit tehet ellene?

Kelemen Szabolcs, a 19 tudnivaló a bankbetétről c. ebook szerzőjeKelemen Szabolcs vagyok, kisbefektető és a Tőzsdeász.hu alapítója. Több, mint 10 éve foglalkoztatnak a pénzügyek.

Sok módszert ismerek, amivel csökkenthetők a banki kiadások.

A „Spóroljunk a bankon!” című kiadványban három csoportba gyűjtöttem a tanácsokat a banki költségek lefaragásához. Ezekkel az ötletekkel évente akár több tízezer forintot is megtakaríthat.

A három kategóriában azok is találhatnak ötleteket, akiknek csak kevés idejük van bankügyekkel vesződni, és azok is, akik nem sajnálják a fáradságot a lehető legnagyobb megtakarítás érdekében.

  • Nem kell mindenáron másik bankot választani! Lehet úgy is pénzt megtakarítani, hogy a saját bankunkban maradunk.
  • A spóroláshoz nincs mindig szükség többórás ügyintézésre. Úgy is lehet pénzt megtakarítani, hogy be sem tesszük a lábunkat a bankba, csak néhány szokásunkon változtatunk. Így még akár több időnk is maradhat.
  • Ha mégis bankot váltunk, akkor ez a kiadvány segít abban, hogyan válasszunk másik bankot. A bank nem csak pénzkérdés, sok egyéb dologra is oda kell figyelni.

    • További segítséget jelent, hogy a könyvben található egy összefoglaló a bankváltás teendőiről.

Gyakorlati tanácsok, hogy ne visszafelé süljön el a spórolás

A „Spóroljunk a bankon!” rengeteg ötletet tartalmaz, amivel pénzt takaríthat meg. Ezeket viszont körültekintően kell alkalmazni, mert rossz esetben a spórolás visszafelé sülhet el.

Éppen ezért a mindenhol igyekszem felhívni a figyelmet arra, hol vannak buktatók (pl.: beszedési megbízásnál, internetes utalásnál, „0 forintosnak” nevezett számlacsomagoknál vagy éppen másik bank választásakor).

Jól hangzik! Hogyan szerezhetem meg?

Ha feliratkozik a Tőzsdeász hírlevelére, mi ingyen elküldjük Önnek a „Spóroljon a bankon!”-t. Ráadásként elküldjük a 19 tudnivaló a bankbetétről és a Tízezrek a levesbe című könyvet pdf formátumban, amik a bankbetéthez és a befektetés egyéb területeihez nyújtanak segítséget.

Nincs más teendője, mint megadni az email címét a bal oldalt található feliratkozó dobozban, majd a „Feliratkozom” gombra kattintani.