Arany [Ft/uncia] világpiaci árfolyam grafikon

Arany [Ft/uncia] árfolyam: kapcsolódó információk

A grafikonon 1 uncia arany USA dollárban számított ára látható, átváltva az aktuális magyar forint árfolyam szerint. Ez az árfolyam tájékoztató jellegű, és nem jelenti azt, hogy ilyen árfolyamon venni, vagy eladni lehet az adott termékből.
A grafikonok erős tesztelésen estek át és csak olyan megbízható adatforrásokat használunk, mint az Openexchangerates.org, de a grafikonok csak tájékoztató célt szolgálnak, befektetésre nem alkalmasak. Alacsony felbontás mellett (pl.: mobil eszközökön) kevesebb részlet látszik. Ha a grafikon változatlannak tűnik, érdemes lehet ráfrissíteni. A napon belül grafikonok UTC időzónában értendőek.

1 uncia arany hány forint
1 uncia arany ára forintban
1 uncia hány forint
Arany HUF árfolyam
Arany [Ft/uncia] árfolyam grafikon beágyazása saját weboldalba.
Arany forint árfolyam grafikon
Arany napi árfolyam forint
Arany árfolyam forintban
Arany árfolyam grafikon forint
Forint arany árfolyam
Hasonlítsd össze ezt más árfolyamokkal itt! (Kattintás után: Betöltés beépített adatból.)
Arany [Ft/uncia] világpiaci árfolyam grafikon, minta grafikon
Készítette: . Kategória: „Árupiaci termékek grafikonjai”. A html kód legutóbbi frissítése: 2023-03-19. A grafikonok a napon belüli grafikonokat kivéve naponta frissülnek. Ennek az oldalnak a linkje: https://www.tozsdeasz.hu/arany-forint-arfolyam-grafikon-cop2/.
© Tőzsdeász Kft., 1116 Budapest, Fehérvári út 133. fsz. 4., - Árfolyamok és árfolyam grafikonok

Arany-forint árfolyam grafikon

Amikor az arany árfolyamát említik, szinte mindig a XAU/USD árfolyamra gondolnak, vagyis az arany USA dollárban kifejezett értékére. Magyarországon természetes, hogy minket az is érdekel, hogy forintban mennyit ér 1 uncia arany, hiszen a forint értéke a dollárhoz képest is változik – időnként egész jelentősen.

Ha arany-forint árfolyam grafikont keresel, itt találsz egy példát, és elmondjuk, hogyan tudsz ilyet naprakészen rajzoltatni magadnak ingyen, néhány kattintással:

Arany-forint árfolyam grafikon bővebben…