1 gramm 18 karátos arany árfolyam grafikonja

Így ne szegényedj el!>>

18 karátos arany [Ft/gr] árfolyam: kapcsolódó információk

A 18 karátos arany az aranynak egy olyan ötvözete, ami legalább 75% aranyat tartalmaz. Ékszerkészítésre jóval alkalmasabb a színaranynál, aminek az aranytartalma több, mint 99,99%, viszont jóval puhább. A grafikonon 1 uncia arany USA dollárban számított ára látható, átváltva az aktuális magyar forint árfolyam szerint, 1 grammra vetítve (1 uncia = 31,10348 g) és 75%-kal szorozva. Ez az árfolyam tájékoztató jellegű, és nem jelenti azt, hogy ilyen árfolyamon venni, vagy eladni lehet az adott termékből. A világpiacon kereskedett termék színarany („24 karátos” vagy „999.9-es tisztaságú” arany), ami nem egyezik meg a fehérarannyal, vagy a törtarannyal.
A grafikonok erős tesztelésen estek át és csak olyan megbízható adatforrásokat használunk, mint az Openexchangerates.org, de a grafikonok csak tájékoztató célt szolgálnak, befektetésre nem alkalmasak. Alacsony felbontás mellett (pl.: mobil eszközökön) kevesebb részlet látszik. Ha a grafikon változatlannak tűnik, érdemes lehet ráfrissíteni. A napon belüli grafikonok általában budapesti időzónában értendőek.

18 k arany ára
18 karat arany ara
18 karátos arany [Ft/gr] árfolyam grafikon beágyazása saját weboldalba.
18 karátos arany gramm ára
18 karátos arany ára
18 karátos arany ára grammonként
18 karátos arany árfolyam
Arany 18 karát ár
Arany árfolyam 18 karát
Hasonlítsd össze ezt más árfolyamokkal itt! (Kattintás után: Betöltés beépített adatból.)
1 gramm 18 karátos arany  árfolyam grafikonja, minta grafikon
Készítette: . Kategória: „Árupiaci termékek grafikonjai”. A html kód legutóbbi frissítése: 2024-02-19. A grafikonok a napon belüli grafikonokat kivéve naponta frissülnek. Ennek az oldalnak a linkje: https://www.tozsdeasz.hu/arany-18-karat-arfolyam-grafikon-cop2/.
© Tőzsdeász Kft., 1116 Budapest, Fehérvári út 133. fsz. 4., - Árfolyamok és árfolyam grafikonok