1 gramm 24 karátos arany árfolyam grafikonja

Így ne szegényedj el!>>

24k arany [Ft/gr] árfolyam: kapcsolódó információk

A 24 karátos arany gyakorlatilag megegyezik színarannyal és a 999.9‰-es arannyal. Az ilyen tisztaságú arany az ékszerkészítéshez általában túl puha, ezért gyakran inkább befektetésként használják érme, vagy tömb formájában. A grafikonon 1 uncia arany USA dollárban számított ára látható, átváltva az aktuális magyar forint árfolyam szerint, és 1 grammra vetítve (1 uncia = 31,10348 g). Ez az árfolyam tájékoztató jellegű, és nem jelenti azt, hogy ilyen árfolyamon venni, vagy eladni lehet az adott termékből. A világpiacon kereskedett termék színarany („24 karátos” vagy „999.9-es tisztaságú” arany), ami nem egyezik meg a fehérarannyal, vagy a törtarannyal.
A grafikonok erős tesztelésen estek át és csak olyan megbízható adatforrásokat használunk, mint az Openexchangerates.org, de a grafikonok csak tájékoztató célt szolgálnak, befektetésre nem alkalmasak. Alacsony felbontás mellett (pl.: mobil eszközökön) kevesebb részlet látszik. Ha a grafikon változatlannak tűnik, érdemes lehet ráfrissíteni. A napon belüli grafikonok általában budapesti időzónában értendőek.

1 gramm 24 karátos arany ára
24 karat arany ar
24 karát arany ára
24 karátos arany gramm ára
24 karátos arany ára
24 karátos arany ára grammonként
24 karátos arany árfolyam
24k arany [Ft/gr] árfolyam grafikon beágyazása saját weboldalba.
999.9 arany árfolyam grafikon
Arany árfolyam 24 karát
Hasonlítsd össze ezt más árfolyamokkal itt! (Kattintás után: Betöltés beépített adatból.)
1 gramm 24 karátos arany  árfolyam grafikonja, minta grafikon
Készítette: . Kategória: „Árupiaci termékek grafikonjai”. A html kód legutóbbi frissítése: 2024-02-19. A grafikonok a napon belüli grafikonokat kivéve naponta frissülnek. Ennek az oldalnak a linkje: https://www.tozsdeasz.hu/arany-24-karat-arfolyam-grafikon-cop2/.
© Tőzsdeász Kft., 1116 Budapest, Fehérvári út 133. fsz. 4., - Árfolyamok és árfolyam grafikonok