2024 évi arany, ft/kg árfolyam grafikon

Így ne szegényedj el!>>

Arany [Ft/kg] árfolyam: kapcsolódó információk

A grafikonon 1 uncia arany USA dollárban számított ára látható, átváltva az aktuális magyar forint árfolyam szerint, és 1 kilogrammra vetítve (1 uncia = 31,10348 g, 1 kilogramm = 1000 g). Ez az árfolyam tájékoztató jellegű, és nem jelenti azt, hogy ilyen árfolyamon venni, vagy eladni lehet az adott termékből. A világpiacon kereskedett termék színarany („24 karátos” vagy „999.9-es tisztaságú” arany), ami nem egyezik meg a fehérarannyal, vagy a törtarannyal.
A grafikonok erős tesztelésen estek át és csak olyan megbízható adatforrásokat használunk, mint az Openexchangerates.org, de a grafikonok csak tájékoztató célt szolgálnak, befektetésre nem alkalmasak. Alacsony felbontás mellett (pl.: mobil eszközökön) kevesebb részlet látszik. Ha a grafikon változatlannak tűnik, érdemes lehet ráfrissíteni. A napon belüli grafikonok általában budapesti időzónában értendőek.

1 kg arany ár
1 kg arany ára
1 kg arany árfolyam
1 kg aranyrúd ára
1 kg befektetési arany ára
1 kiló arany ára
2021 évi arany, ft/kg árfolyam grafikon
2022 évi arany, ft/kg árfolyam grafikon
2023 évi arany, ft/kg árfolyam grafikon
2024 évi arany, ft/kg árfolyam grafikon
Arany [Ft/kg] árfolyam grafikon beágyazása saját weboldalba.
Hasonlítsd össze ezt más árfolyamokkal itt! (Kattintás után: Betöltés beépített adatból.)
Mennyibe kerül 1kg arany?
2024 évi arany, ft/kg árfolyam grafikon, minta grafikon
Készítette: . Kategória: „Árupiaci termékek grafikonjai”. A html kód legutóbbi frissítése: 2024-06-29. A grafikonok a napon belüli grafikonokat kivéve naponta frissülnek. Ennek az oldalnak a linkje: https://www.tozsdeasz.hu/arany-kilogramm-forint-arfolyam-grafikon-2024-ev-cop2/.
© Tőzsdeász Kft., 1116 Budapest, Fehérvári út 133. fsz. 4., - Árfolyamok és árfolyam grafikonok