Féltucat fejlesztés – 2018 április

Az elmúlt időszakban rengeteg fejlesztés történt az oldallal kapcsolatban.

Új tárhelyre költöztünk (egy magyar cloud-os szerver szolgálja ki az oldalt). Remélhetőleg nem csak mi mérjük gyorsabbnak az oldalt emiatt, hanem a látogatók is érzik.

A törzslátogatók már észrevehették, hogy a régi Yahoo!-s vagy TradingView-s deviza grafikonokat nagyrészt lecseréltük saját gyártásúakra. De az újdonságok sora ezzel nem álltak meg.

Hozzáadtunk új árfolyamokat (pl.: Bitcoin, Ethereum), és új időtávokat is (pl.: 10 éves grafikonokat, de több köztes időtáv is elérhető már, úgy mint 2 hónap, 6 hónap, stb.)

A hirdetések formátumát is megváltoztattuk, hogy ezzel is javítsuk a felhasználói élményt.

Egy hiba kiküszübölésének köszönhetően most már szabadon be tudjuk állítani, hogy milyen betűméret legyen a grafikonokon, emiatt mobil nézetben sem kell már bolhabetűket bogarászni.

A legújabb fejlesztés viszont ennél is tovább megy. Bevezettük a más honlapokba ágyazható Tőzsdeászos grafikonokat (angolul ezeket “widget”-nek hívják). Ha van weboldala / blogja, akkor mostantól növelheti az értékét azzal, hogy hasznos információkat szolgáltat a Tőzsdeászos árfolyam grafikonokon keresztül. Akár utazással foglalkozik, akár pénzügyekkel, befektetéssel, vagy közélettel, a Tőzsdeászos deviza árfolyam widget hasznos kiegészítője lehet oldalának.

A legnépszerűbb grafikonok mind megjelenhetnek az Ön oldalán is a beágyazható kód segítségével. Ezek a grafikonok is rendszeresen frissülnek, magyar nyelvűek, ingyen kihelyezhetőek.

De a legjobb bennük, hogy keresőbarátok is, mert gyorsan működnek, biztonságos HTTPS kapcsolaton keresztül töltődnek be, és az indexelésük is engedélyezett a keresők számára.

A beágyazható kód itt generálható, ahol további információkat is olvashat erről a szolgáltatásunkról.


Egyéb megosztás: