Földgáz [USD/mmBTU] világpiaci árfolyam grafikon, elmúlt 1 év

NG1! chart by TradingView

Így ne szegényedj el!>>

Földgáz [USD/mmBTU] árfolyam: kapcsolódó információk

mmBTU vagy MBTU (million British Thermal Unit): a BTU a hőenergia mérésére használt mértékegység (1 kWh = 3412 BTU). A mmBTU a földgáz tőzsdén szabványosított egyik mértékegysége is. A grafikon a földgáz future NYMEX-en kereskedett értékét mutatja USA dollárban, folyamatosan változó határidővel. Értéke nem feltétlenül egyezik meg a más tőzsdéken jegyezett árral.
A grafikonok erős tesztelésen estek át és csak olyan megbízható adatforrásokat használunk, mint az Openexchangerates.org, de a grafikonok csak tájékoztató célt szolgálnak, befektetésre nem alkalmasak. Alacsony felbontás mellett (pl.: mobil eszközökön) kevesebb részlet látszik. Ha a grafikon változatlannak tűnik, érdemes lehet ráfrissíteni. A napon belüli grafikonok általában budapesti időzónában értendőek.

Készítette: . Kategória: „Árupiaci termékek grafikonjai”. A html kód legutóbbi frissítése: 2024-06-30. A grafikonok a napon belüli grafikonokat kivéve naponta frissülnek. Ennek az oldalnak a linkje: https://www.tozsdeasz.hu/foldgaz-mmbtu-arfolyam-grafikon-1-ev-cop2/.
© Tőzsdeász Kft., 1116 Budapest, Fehérvári út 133. fsz. 4., - Árfolyamok és árfolyam grafikonok